Over mij

Mijn naam is Tom de Haas (27-04-1998) en ik ben freelance geluidstechnicus. Ik studeerde in 2019 af aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag waar ik de opleiding Art of Sound met specialisatie Sound Reinforcement, minor producing en bijvak trompet volgde. 

Tijdens en na mijn studie Art of Sound heb ik ervaring opgedaan als geluidstechnicus en geluidsontwerper. Mijn keuze voor de specialisatie Sound Reinforcement was een makkelijke keus vanwege mijn muzikale achtergrond en interesse in zaalversterking.

Tijdens het laatste jaar van mijn studie heb ik de mogelijkheid gekregen om stage te lopen bij Maurits Thiel Geluidstechniek, en samen met Maurits het geluidsontwerp voor de voorstelling LEV van Silbersee en Jeugdtheater Sonnevanck te maken. Na mijn stage ben ik als 2e geluidstechnicus verbonden gebleven aan de tour.

Uit ervaring weet ik hoe het is als musicus op het podium te staan hierdoor kan ik de techniek in dienst van de muziek/tekst zetten en staat het communiceren en meedenken met de muzikanten/artiesten bij mij hoog in het vaandel.

Graag stel ik mijn kennis en kunde in dienst van uw productie/ festival en/of voorstelling. Vanaf de eerste plannen tot aan de laatste voorstelling zal ik mij volledig inzetten om het mooiste resultaat te kunnen realiseren

Tom de Haas